search
English
 
 
  • “second to none for complex design issues – whether relating to shapes or colour combinations” — WTR 1000 2017 - The World’s Leading Trademark Professionals

  • “The very best trademark lawyer in the country” — WTR 1000 2017 - The World’s Leading Trademark Professionals

  • “extremely good” — WTR 1000 2016 – The World’s Leading Trademark Professionals

  • “a real interest in the business of clients” — Chambers Global 2014

  • “really creative and thinks with us as a business” — IP stars 2015

  • “energetic, passionate and hard-working” — Chambers Global 2014

KLOS c.s.

KLOS c.s. is een toonaangevend advocatenkantoor gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht.

Onze missie is het beschermen van de creativiteit, goodwill, reputatie en knowhow van onze cliënten. Wij beschermen wat de producten van onze cliënten uniek maakt: branding, design, content en technologie.

Onze advocaten voeren juridische procedures en geven helder, doordacht en direct toepasbaar advies over de bescherming van merken, productvormgeving (design), auteursrecht (copyright), handelsnamen, domeinnamen, octrooien (patenten), knowhow, portretrecht en databases.

Met als uitvalsbasis Amsterdam, denken, adviseren en procederen wij op Europese schaal.

Cliënten

Onze cliënten zijn actief in uiteenlopende branches zoals consumer electronics, food, mode, speelgoed, sport, luxe accessoires, home decor, meubelen, media, fast-moving consumer goods, automotive, chemie, entertainment en reclame. Of het nu internationaal opererende marktleiders zijn of kleinere ondernemingen, het succes en de concurrentiekracht van onze cliënten is zonder uitzondering afhankelijk van de creativiteit, innovatie en marketing die zij in hun producten investeren. Wij zorgen ervoor dat die investering de best mogelijke bescherming krijgt.

Team

Het hechte en wendbare team van Klos c.s. bestaat uit een mix van aanstormend jong talent en zeer ervaren advocaten die al vele jaren aan de top van de markt staan. Wat het team samenbindt is toewijding, ambitie en creativiteit. Toewijding aan het uitdagende en complexe Europese intellectuele eigendomsrecht en het veeleisende ambacht van de advocatuur. Ambitie om, waar nodig, alle mogelijkheden tot het uiterste te benutten. Creativiteit om telkens nieuwe oplossingen te vinden.